Over ons

Konstruktis is de jongste telg van de Syndus Group en is gevestigd in Terneuzen. Wij zijn een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het ontwerpen & berekenen van allerhande constructies voor de Industriebouw, Utiliteitsbouw, Woningbouw en Civiele techniek.

Visie

Net als alle onderdelen van de Syndus Group is Konstruktis een flexibele en betrouwbare partner voor onze klanten. Door onze verschillende activiteiten en als onderdeel van de Syndus Group met de mogelijkheden industriële verhuur, GRE-piping, staalconstructies en GVK roosters, bieden wij u als klant een totaaloplossing voor uw technische vraagstukken. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij altijd centraal.

Geschiedenis

Konstruktis is voortgekomen uit de interne vraag en noden van de industriële klanten die, door het wegvallen van enkele conculega’s op dit vlak, tot een productiviteits te kwamen. Hierom is eind 2018 vanuit Syndus het plan ontstaan tot de oprichting van een eigen ingenieursbureau om zowel de eigen bedrijven, maar ook de bestaande klanten als ook de concullega bedrijven uit de regio van dienst te zijn bij hun engineeringsvraagstukken.